Oregon - Oregon Trail Interpretive Center
   Het beste van West-Amerika
Jaapje in Amerika
Reisgids West-Amerika
Links
   Plannen
Pakken
Vliegen
Auto/Camper
Kamperen
Motels
Parken
Overig
   Arizona
California
Colorado
Idaho
Montana
Nevada
New Mexico
Oregon
Utah
Washington
Wyoming

OregonKaart Oregon

Parken in Oregon-  Bagby Hot Springs
-  Columbia River Gorge
-  Crater Lake NP
-  Hells Canyon NRA
-  Highway 101
-  John Day Fossil Beds NM
-  Lewis and Clark NHP
-  Newberry NVM
-  Oregon Caves NM
-  Oregon Trail IC
-  Toketee Falls
-  Umpqua Hot SpringsAfkortingen
Afkortingen die ik gebruik zijn: NP (National Park), NM (National Monument), NF (National Forest), NVM (National Volcanic Monument), NRA (National Recreation Area), NHP (National Historical Park) en SP (State Park).

Sterren
Om het plannen van je reis wat makkelijker te maken, heb ik de bezienswaardigheden gewaar- deerd d.m.v. sterren:
: optie als je in de buurt bent - : aanrader als je in de buurt bent - : doen als je in de buurt bent - : moet je gaan zien als je kunt - : hiervoor ga je naar Amerika.

De waardering is uiteraard niet meer dan een mening.

Coördinaten
De coördinaten van de parken vind je in mijn reisgids Het beste van West-Amerika. Lees meer..Oregon Trail Interpretive Center

   
Opp.: -. [VC].

De Oregon Trail Interpretive center is een museum in het noordoosten van Oregon in de buurt van Baker City. Het vertelt het verhaal over de Oregon Trail. Dat is een route van 3400 km van Missouri tot aan de monding van de bordercolor="#FFFAFA"vier (Washington / Oregon). De route werd in de 19e eeuw gebruikt door pioniers die naar het westen trokken. Die tocht duurde ongeveer een half jaar en was extreem zwaar. Het was heel normaal dat 10% van de pioniers de tocht niet overleefde. Het verhaal en het museum zijn zeer indrukwekkend. Het museum is van het Bureau of Land Managment en de entree is dus gratis als je een Annual Pass bezit.

Oregon Trail Interpretive Center.
Oregon Trail Interpretive Center.


Internetlinks    

>  Website BLM


FOTO's    

Pannen van goud.
Pannen van goud.
Contact via de e-mail: info@hetbestevanwestamerika.nl<!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <p><font face="verdana,arial,helvetica" color="#CCCCCC" size=5> <b>Amerika - Oregon - Oregon Trail Interpretive Center</b> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#FFFFFF" size=2><p> De Oregon Trail Interpretive center is een museum in het noordoosten van Oregon in de buurt van Baker City. Het vertelt het verhaal over de Oregon Trail. Dat is een route van 3400 km van Missouri tot aan de monding van de bordercolor="#FFFAFA"vier (Washington / Oregon). De route werd in de 19e eeuw gebruikt door pioniers die naar het westen trokken. Die tocht duurde ongeveer een half jaar en was extreem zwaar. Het was heel normaal dat 10% van de pioniers de tocht niet overleefde. Het verhaal en het museum zijn zeer indrukwekkend. Het museum is van het Bureau of Land Managment en de entree is dus gratis als je een Annual Pass bezit. <p>Trefwoorden: Amerika, Oregon, Oregon Trail Interpretive Center